Head of eCommerce

Trigges du av muligheten til å løfte våre spennende merkevarer både nasjonalt og internasjonalt? Har du solid ledererfaring innen e-commerce? Da kan du være personen vi ser etter!

Type ansettelse: Fast

Arbeidssted: Lørenskog

Rapporterer til: eCom & Marketing Director

Hvordan søke på stillingen: Send CV og søknad til [email protected] så fort som mulig. 

Vi har et mål om å løfte våre merkevarer til nye høyder både nasjonalt og internasjonalt, og på denne reisen er økt tilstedeværelse og salg på nett sentralt. Vi søker etter en Head of eCommerce som skal lede arbeidet med å styrke vår e-handel virksomhet, samt engasjere, inspirere og veilede vårt eCom-team bestående av dyktige fagfolk innen e-handel, webutvikling, SEO, SEM og B2C kundeservice.

Minner gjør oss til det vi er, drømmer forteller hvem vi ønsker å være. Vår visjon er å være bindeleddet mellom disse to gjennom menneskene som jobber her og produktene vi leverer. Vårt oppdrag er å forbedre livskvaliteten til våre kunder. Dette gjør vi ved å engasjere de beste talentene og utvikle de mest innovative produktene og tjenestene i bransjen. Har du lyst til å bli med på denne reisen? 

I rollen som Head of eCommerce vil du og ditt team ha det strategiske og operasjonelle ansvaret for å skape en global, digital og sømløs kundeopplevelse hos alle våre merkevarer; Swix, Helsport, Ulvang, Toko og Lundhags, fra man klikker seg inn på siden, til man sjekker ut. Du skal definere kommersielle måltall for nettbutikkene og sikre at den digitale kundereisen er så enkel og brukervennlig som mulig, samtidig som at den gir optimal konvertering. Du vil samarbeide tett med et bredt spekter av intern fagkompetanse, i tillegg til eksterne byråer, for å sikre at alle våre merkevarer har høy synlighet og treffsikkerhet i definerte markeder.

Erfaring og kompetanse

Vi ser etter deg som har god forståelse for strategi og evner å oversette strategiske mål til konkrete arbeidsoppgaver. Du er inspirerende og flink til å engasjere og utvikle ansatte slik at vi som selskap oppnår gode resultater samtidig som at hver enkelt opplever mestring og trivsel på jobb.

  • Omfattende erfaring fra lignende roller i et selskap innen DTC, med hands-on erfaring med å bygge og videreutvikle e-commerce for et firma i vekst
  • En trygg leder som kan motivere, lede gjennom andre og oppnå gode resultater som et team
  • Sterk faglig kompetanse innen e-commerce, deriblant erfaring fra større tekniske e-commerce plattformer
  • God forretningsmessig forståelse
  • Svært god kommunikasjons- og formidlingsevner med evne til å engasjere og inspirere
  • Flytende i minimum ett skandinavisk språk og engelsk

Brav tilbyr

Hos oss vil du få mulighet til å jobbe i et norskeid, internasjonalt selskap med anerkjente merkevarer. Vi har store vekstambisjoner og har konkurransedyktige og fremtidsrettede produkter hvor fokuset på bærekraft står sterkt. Som en del av teamet vårt vil du bli en nøkkelperson for vår videre utvikling. Vil du jobbe et sted hvor du vil ha sterk innflytelse, beslutninger tas uten byråkrati og med et arbeidsmiljø bestående av dyktige og imøtekommende kolleger? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.