Vi søker utvikler som kan være med å videreutvikle Skisporet.no

Skisporet.no er idag en ledende leverandør av livestatus om langrennsspor og smøretips i Norge. 

Vi skal bidra til at alle skiløpere, uansett ferdighetsnivå, skal få en best mulig skitur. Den enorme innsatsen fra alle løypekjørere skal komme brukere av skisporet.no til gode. Tjenesten er meget populær, og for å forbedre brukeropplevelsen skal vi nå videreutvikle løsningen med mye etterspurt funksjonalitet som ruteplanlegger, rutetracking og mange flere spennende funksjoner som våre 1,8 millioner brukere vil elske.

Denne muligheten kommer ikke ofte, og din mening og erfaring vil få stor innflytelse. 

Skisporet.no er laget av oss, vi administrerer og drifter det. Liker du å jobbe med et produkt hvor du kan jobbe med helheten og ha eierskap er dette noe for deg.

Vi er i dag to personer som jobber dedikert med Skisporet.no. Vi er en del av et team med 5 utviklere, som samlet har ansvaret for alle digitale produkter og tjenester i konsernet. 

 

Om rollen

Vi ser etter en utvikler som aller helst har erfaring med på å utvikle større applikasjoner fra bunnen. Hos oss vil du få være med å løfte Skisporet.no til et nytt nivå. 

Å jobbe som utvikler hos oss betyr at du vil få mulighet til å jobbe med ny og spennende teknologi. Teknologi og digitalisering er vårt viktigste virkemiddel for å nå våre strategiske mål, og det stilles stadig høyere krav til robusthet, ytelse og stabilitet i systemene. 

 

Om teknologien

Skisporet.no har 1200 GPS på tråkkemaskiner, fordelt på 677 skisteder. Denne sesongen hadde vi 1,8 million brukere, og antall brukere fortsetter å øke. Alle tjenestene er skrevet i Java. Sentralt i løsningen er vårt verktøy for administrasjon av alle skiløyper og informasjon i kartet. Smøretips for festevoks er et annet verktøy vi har laget. Frontend løsningen er hovedsakelig laget i HTML, TypeScript, Leaflet og React. Databasen er MySQL. Vi benytter Vaadin/Spring Boot, og i utviklingen brukes verktøy fra JetBrains. Visual Studio Code brukes noe. 

Kvalifikasjonskrav 

 • Du har minimum 2 års relevant erfaring
 • Du har sterk forståelse og erfaring med Java økosystemet. 
 • Du har erfaring med SQL, HTML, CSS og TypeScript. 
 • Hvis du har GIS kompetanse vil det være en stor fordel. 
 • Det er også et pluss om du kan noe om disse teknologiene: Vaadin, Leaflet, React, iOS/Swift, Android/Kotlin, MySQL, Git, DevOps, Linux/Docker/Kubernetes, SQL Server.

 

Vi ser etter deg som 

 • Høy kvalitet på arbeidet du gjør er det aller viktigste for oss
 • Har brennende lidenskap for teknologi og utvikling av digitale tjenester og produkter 
 • Er modig, tør å skille deg ut og gjøre ting litt annerledes
 • Det er en fordel om du er glad i langrenn og har interesse for kart

 

Vi tilbyr

 • Spennende teknologiske utfordringer og personlige kompetanse- og utviklingsmuligheter.
 • En unik mulighet til å jobbe med digital produkter som bidrar til økt treningsglede og utendørs opplevelser for hundretusenvis av kunder
 • Konkurransedyktige betingelser 
 • Et globalt selskap med hovedkontor i Norge, og datterselskap i Sverige, Finland, Tyskland, USA, Russland og produksjonsanlegg i Lillehammer og Litauen.
 • I Norge har vi kontor i Oslo og Lillehammer. På Lillehammer holder vi til i flotte lokaler nord i byen med kantine, gratis parkering og ladestasjon. I Oslo har vi nylig flyttet inn i nye fine kontorlokaler på SNØ.

Som utvikler for Skisporet.no vil du bli en del av vårt digitale utviklingsteam og vil rapportere til Systems & Business Development Director.

Type stilling: Fast

Sted: Lillehammer

Søknadsfrist: 3. Januar 2022

Høres dette ut som noe for deg? Send din CV og søknad her.