Tilbakekallelse av Swix Triac Carbon Classic rulleski

Brav utsteder europeisk tilbakekallelse av Swix Triac Carbon Classic rulleski etter risiko for brudd i hjulfeste.

Brav tilbakekaller rulleski av typen Swix Triac Carbon Classic solgt i 2019, 2020 og 2021 etter at det er oppdaget åtte tilfeller av brudd i hjulfeste som kan forårsake risiko for ulykke.

“Vi oppfordrer alle som har kjøpt Swix Triac Carbon Classic rulleski om å slutte å bruke dem og returnere dem tilbake til oss. Kunder som har kjøpt disse rulleskiene kan ta direkte kontakt med vår kundeservice på [email protected]. Hele beløpet vil bli kreditert når vi mottar rulleskiene fra kunden. Vi har dessverre opplevd åtte tilfeller av brudd i hjulfeste på disse rulleskiene. Vi kan ikke lenger være helt sikre på disse rulleskienes sikkerhet og tilbakekaller dem derfor fra markedet”, sier Product Development Director i Brav, Christian Gløgård.
Brav beklager ulempen dette medfører for kunder og forhandlere. Det er totalt solgt omlag 2 000 par rulleski av denne typen i 11 land, hvorav ca 30% er solgt i det norske markedet. Det er rapportert om én personskade på grunn av brudd i hjulfestet på disse rulleskiene. Brav stanset alt salg av Swix Triac Carbon Classic rulleski da selskapet ble kjent med hendelsen som forårsaket personskaden.

For ytterligere spørsmål:
Pressehenvendelser: Product Development Director Christian Gløgård i Brav, eller [email protected] på tlf. +47 993 90 465

RSCRT1 Swix Triac Carbon Classic