Gjør et bruktkupp på Black Friday

«Black Week» er i full gang med tilbud, knallkjøp og kupp. Som en motvekt til dette vier Ulvang i år hele sin black-week-kampanje til «ullgenseren til Hege», som kan kjøpes brukt på Finn.no.

Ulvang lager kvalitetsprodukter som er laget for tur og aktivitetsbruk, med andre ord ikke noe man trenger å kjøpe nytt hver sesong. Derfor har den norske klesprodusenten gjort en ny vri på «black-week»-kampanjen. Gjennom reklame-boards på Aker Brygge og via annonser i sosiale medier skal Ulvang nemlig bruke annonseplass på å selge genseren til «Hege», fremfor nye Ulvang-gensere. Formålet er å få folk til å kjøpe brukt når de kan.

For brukt kan være like godt som nytt. Kvalitetsprodukter av sporbar ull har lang holdbarhet. Det vet Ulvang etter å ha jobbet med slike ullprodukter siden 1995. Kvalitetsprodukter varer lenge, og en brukt ullgenser kan ha akkurat samme nytte som en ny.

– Med denne kampanjen ønsker vi å slå et slag for gjenbruk, i en periode av året som er preget av det motsatte. På Finn ligger det nå 853 fine og funksjonelle Ulvang ullplagg, samt mange tusen andre merker som lengter etter å holde nye eiere varme og glade i flere sesonger framover. Vi ønsker å få folk til å tenke over om de virkelig trenger å kjøpe nytt hele tiden – særlig i en periode hvor kjøpepresset er irrasjonelt høyt.. Kjøp brukt når du kan, nytt hvis du må. Det er det beste for kloden og forbrukeren og in the end, fellesskapet, sier brand marketing manager i Ulvang, Christophe Pons.

Kjøp heller genseren til «Hege»

Genseren til «Hege» kan være like myk, like varm og like fin som en ny fra sportsbutikken. Den kan til og med fortsatt ha prislappen på. I tillegg gleder et bruktkjøp både klimaet, «Hege» og lommeboka.

På Finn.no har «Ulvang» 853 treff. Dropp impulskjøp på «Black Week» i år. Kjøp heller genseren til «Hege», «Runar», «Aisha» eller en av de 850 andre som selger «Ulvang» brukt.

Kontaktperson

Christophe Pons
Brand Marketing Manager
[email protected]
+47 902 28 208